AT14 skincare

AT14 skincare heeft een aantal verschillende verzorgingsproducten voor de zeer gevoelige huid. Hieronder zie je welke en lees je er meer over.

Écht hypoallergeen

Geschikt voor alle huidtypen

Óók geschikt bij contactallergie

Hypoallergene Shampoo

€16,95 
AT14 shampoo is geschikt voor een jeukende, gevoelige en droge hoofdhuid. Het is een zeer huidvriendelijke shampoo. Was je haar met een kleine hoeveelheid. De shampoo kan dagelijks worden gebruikt.

⭐⭐⭐⭐⭐ (bekijk reviews)

Online bestellen

Hypoallergene Anti-roos Shampoo

€22,95
AT14 anti-roos shampoo is speciaal ontwikkeld voor seborroïsch eczeem, waar roos een milde vorm van is. Het bevat een extra ingrediënt dat je niet vindt in de reguliere AT14 shampoo: Seleniumsulfide. Dit ingrediënt vermindert de gistcel die roos veroorzaakt. AT14 anti-roos shampoo is een kuur en verlicht ongemak op de hoofdhuid.

⭐⭐⭐⭐⭐ (bekijk reviews)

Online bestellen

Hypoallergene Hoofdhuid Lotion

€20,95
AT14 hoofdhuid lotion kan dagelijks worden in gemasseerd op de hoofdhuid. Het biedt een kalmerende behandeling tegen een jeukende, schilferige en/of droge huid. Het product mag niet uitgespoeld worden. Combineer de AT14 hoofdhuid lotion samen met de AT14 shampoo voor het beste resultaat.

⭐⭐⭐⭐⭐ (bekijk reviews)

Online bestellen

Hypoallergene Bodycrème

€22,95
AT14 bodycrème is effectief voor droge en gevoelige delen van het lichaam. Breng op de huid aan voor een huid verbeterende verzorging. Hierdoor kan de huid-barrière optimaal functioneren. Gebruik op een droge huid of net na het douchen.

⭐⭐⭐⭐⭐ (bekijk reviews)

Online bestellen

Hypoallergene Gezichtscrème

€24,95
AT14 gezichtscrème herstelt de droge en gevoelige huid en biedt een milde verzorging. Daarnaast vermindert het verschillende huidklachten dankzij de hoge concentratie actieve stoffen.

⭐⭐⭐⭐⭐ (bekijk reviews)

Online bestellen

Hypoallergene Douchecrème

€17,95
Gebruik AT14 douchecrème onder de douche of in bad om de gevoelige en droge huid op milde wijze te reinigen. De douchecrème is geschikt voor dagelijks gebruik.

⭐⭐⭐⭐⭐ (bekijk reviews)

Online bestellen

Hypoallergene Handcrème

€16,95
AT14 handcrème gebruik je voor jouw droge en gevoelige handen. Je smeert het dun op en masseert het zachtjes in. Hiermee hydrateer je je handen en verminder je huidklachten.

⭐⭐⭐⭐⭐ (bekijk reviews)

Online bestellen

AT14 Voordeelbundels

Gebruik jij meerdere producten van AT14? Dan zijn onze voordeelbundels wat voor jou! Speciaal ingericht voor verschillende verzorgingsroutines, tegen een lagere prijs.

Ontdek de voordeelbundels

Wil je AT14 skincare toch eerst voorzichtig proberen?  Smeer dan het product alleen op de elleboogplooi. De elleboogplooi is een gevoelige huid en als daar geen irritatie ontstaat, dan is het zeer waarschijnlijk dan dit ook niet zal gebeuren op andere lichaamsdelen.