Huidaandoeningen

Heb jij last van een gevoelige huid? Of een huidaandoening? Hieronder vind je een overzicht van de veelvoorkomende huidaandoeningen waarbij AT14 skincare zorgeloos gebuikt kan worden.

Contacteczeem

Contacteczeem is een ontstekingsreactie van de huid door direct contact met allergenen of irriterende stoffen. Er zijn twee soorten contacteczeem. Je kunt een aantal dingen doen om reactie te voorkomen.

verder lezen >

Contactallergie

Sommige stoffen, zoals chemische, plantaardige of metalen stoffen, kunnen bij contact met de huid een allergische reactie veroorzaken. Dit noemen we een contactallergie. Een reactie kan voorkomen worden.

Verder lezen >

Seborroïsch eczeem

Seborroïsch eczeem komt vooral voor op plekken waar veel talgklieren zitten. Denk hierbij aan de hoofdhuid of het gezicht. Je kunt het herkennen aan het hebben van roos of een jeukende uitslag.

Verder lezen >

Gevoelige huid

Mensen met een gevoelige huid hebben een huidtype dat sneller reageert op interne en externe factoren dan een normale huid. Ze ervaren ongemakken, zoals irritatie, roodheid, jeuk of een branderig gevoel.

Verder lezen >

Jeukende hoofdhuid

Een jeukende hoofdhuid kan erg vervelend zijn. Er zijn veel verschillende oorzaken voor een jeukende hoofdhuid. het is belangrijk om de oorzaak te weten vóór je met een behandeling aan de slag gaat.

Verder lezen >

Droge huid

Een droge huid ontstaat door een gebrek aan huidvetten, waardoor de huid ruw en schilferig wordt. Gelukkig kan een droge huid zichzelf herstellen, maar is aanvullende verzorging soms nodig.

Verder lezen >

Bestel AT14 skincare online

Dat kan gemakkelijk via onze webshop www.dermatologie-winkel.nl

Bestellen