Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over AT14? Bekijk hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen.

Over AT14 Skincare

Het gebruik van AT14

Huidaandoeningen

 • Ik heb eczeem, kan ik AT14 skincare producten veilig gebruiken?

  AT14 skincare producten zijn veilig in gebruik. Ze zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking met allergologen en dermatologen. Alle in de medische literatuur bekende contactallergenen zijn vermeden. Zoals parfum, wolalcoholen en cocamidopropyl betaïne in douchecrèmes en shampoos. Dit maakt AT14 écht hypo-allergeen.

  Daarnaast bevatten de producten hoogwaardige ingrediënten zoals teunisbloemolie, squalane en macadamiaolie voor optimale huidverbetering en verzorging.

 • Kan een huid ook overgevoelig worden?

  Ja. Externe invloeden zoals het weer, milieu, chemicaliën, cosmetica, leeftijd, leefstijl en ziektes kunnen de huid beïnvloeden. Ze leiden tot een verstoorde huidbarrière, vochtonevenwicht en overgevoeligheid. Dit maakt het gebruik van producten die geschikt zijn voor mensen met een (zeer) droge, gevoelige huid aan te raden.

 • Wat is een allergische reactie?

  Een allergische reactie is een overdreven afweerreactie van het lichaam. Iemand met een allergie is overgevoelig voor bepaalde stoffen (allergenen). Een allergische reactie van de huid wordt bijvoorbeeld zichtbaar door het ontstaan van blaasjes, zwelling, schilfering en roodheid. Meer daarover lees je op de contactallergie pagina.

AT14 kopen

Geen antwoord gevonden?

Het kan zijn dat je vraag er niet tussenstaat. Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Écht hypoallergeen

Geschikt voor alle huidtypen

Óók geschikt bij contactallergie

AT14 online bestellen?

Dat kan via onze webshop dermatologie-winkel.nl

AT14 bestellen